Wziąłem się za rozbieranie i w pewnym momencie pojawił się problem, nie mogę sobie dać rady z dekielkiem ( zaślepką ) od piasty. Osłona piasty dekielek ochrona łożyska oś 60mm. Uniwersalna osłona bębna, dekielek piasty osi.
Charakterystyka: - średnica zewnętrzna . Rabaty nawet , karta stałego klienta. Kultowe marki : Scott, Kross, Le Gran Topeak, Shimano, Burley,. Kup zaslepka piasty mazda. Miliony ofert w miejscu. Kody rabatowe, promocje i wyprzedaż na wybrane modele.
Porównaj ceny zanim kupisz. Zobacz eksponat w Wirtualnym Muzeum. Zaślepka piasty koła działa STUG III. Mój problem przedstawiłem na zdjęciach i chodzi mi o te zaślepki śruby centralnej w. Niestety w mojej piaście kapy od strony bębenka i od strony hamulca . GM AVEO T2KOŁPAK PIASTY TYŁ, pasuje do AVEO T2KOŁPAK PIASTY TYŁ ; -zobacz opis, zastosowanie, zdjęcia.
Oryginalna osłona piasty - dekielek z chromowaną krawędzią BMW. Kod producenta: 36136783536. Opinie, recenzje, testy:. Zamów Tern Piasta Z Pradnica Zaslepka Joule - Szary online szybko i tanio.
Największy oficjalny Tern Parts przedstawiciel – Hollandbikeshop.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Uwaga: tylko uczestnik tego bloga może przesyłać komentarze.